آ
-
آبزی پروری
گزینش مولدین خاویاری مناسب تکثیر بر اساس شناسنامه ژنتیکی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 25-35]
-
آبزیپروری
پرورش ماهیان خاویاری از مرحله لارو تا وزن بیش از 20 گرم با تغذیه از غذای زنده در استخرهای خاکی [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 17-28]
-
آب لبشور و دریای خزر
تأثیر درصد غذادهی در پرورش فیلماهی (Huso huso) با استفاده از آب دریای خزر در فصول مختلف [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 29-37]
ا
-
استخر خاکی
پرورش ماهیان خاویاری از مرحله لارو تا وزن بیش از 20 گرم با تغذیه از غذای زنده در استخرهای خاکی [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 17-28]
-
امکان سنجی
توسعه پرورش فیلماهی (Huso huso) در منطقه سیستان [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 37-42]
ب
-
بچهماهی
پرورش ماهیان خاویاری از مرحله لارو تا وزن بیش از 20 گرم با تغذیه از غذای زنده در استخرهای خاکی [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 17-28]
پ
-
پروتئین خام
مقایسه نیازمندی های تغذیه ای (پروتئین خام، چربی خام و کربوهیدرات) ماهیان خاویاری با ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 1-7]
-
پرورش
تأثیر درصد غذادهی در پرورش فیلماهی (Huso huso) با استفاده از آب دریای خزر در فصول مختلف [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 29-37]
-
پرورش
مروری بر تغذیه و پرورش تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 49-56]
ت
-
تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)
مروری بر تغذیه و پرورش تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 49-56]
-
تاسماهیان
گزینش مولدین خاویاری مناسب تکثیر بر اساس شناسنامه ژنتیکی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 25-35]
-
تغذیه
مروری بر تغذیه و پرورش تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 49-56]
-
تکثیر مصنوعی
فرایند تکثیر مصنوعی و پرورش ماهیان خاویاری [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 1-16]
چ
-
چربی خام
مقایسه نیازمندی های تغذیه ای (پروتئین خام، چربی خام و کربوهیدرات) ماهیان خاویاری با ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 1-7]
خ
-
خاویاری
پرورش ماهیان خاویاری از مرحله لارو تا وزن بیش از 20 گرم با تغذیه از غذای زنده در استخرهای خاکی [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 17-28]
د
-
درصد غذادهی
درصد غذادهی و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم فیلماهی (Huso huso) جوان پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 39-47]
ر
-
راندمان تولید
فرایند تکثیر مصنوعی و پرورش ماهیان خاویاری [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 1-16]
-
رشد
اثر محیط پرورش بر رشد فیلماهی (Huso huso) از مرحله لاروی تا انگشتقد [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 39-48]
-
رشد
توسعه پرورش فیلماهی (Huso huso) در منطقه سیستان [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 37-42]
-
رشد
درصد غذادهی و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم فیلماهی (Huso huso) جوان پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 39-47]
س
-
سیستان
توسعه پرورش فیلماهی (Huso huso) در منطقه سیستان [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 37-42]
ش
-
شکوفایی جلبکی
تاثیرکنترل بیولوژیکی شکوفایی جلبک ولوکس (Volvox sp.) بر زیتوده تولیدکنندگان اولیه و ثانویه استخرهای پرورش بچهماهیان خاویاری [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 49-57]
-
شناسنامه ژنتیکی
گزینش مولدین خاویاری مناسب تکثیر بر اساس شناسنامه ژنتیکی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 25-35]
غ
-
غذای زنده
پرورش ماهیان خاویاری از مرحله لارو تا وزن بیش از 20 گرم با تغذیه از غذای زنده در استخرهای خاکی [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 17-28]
ف
-
فیل ماهی
توسعه پرورش فیلماهی (Huso huso) در منطقه سیستان [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 37-42]
-
فیلماهی
تأثیر درصد غذادهی در پرورش فیلماهی (Huso huso) با استفاده از آب دریای خزر در فصول مختلف [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 29-37]
-
فیلماهی
اثر محیط پرورش بر رشد فیلماهی (Huso huso) از مرحله لاروی تا انگشتقد [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 39-48]
-
فیلماهی (Huso huso )
درصد غذادهی و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم فیلماهی (Huso huso) جوان پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 39-47]
ق
-
قابلیت هضم
درصد غذادهی و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم فیلماهی (Huso huso) جوان پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 39-47]
-
قزل آلای رنگین کمان
مقایسه نیازمندی های تغذیه ای (پروتئین خام، چربی خام و کربوهیدرات) ماهیان خاویاری با ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 1-7]
ک
-
کاه برنج
تاثیرکنترل بیولوژیکی شکوفایی جلبک ولوکس (Volvox sp.) بر زیتوده تولیدکنندگان اولیه و ثانویه استخرهای پرورش بچهماهیان خاویاری [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 49-57]
ل
-
لارو
پرورش ماهیان خاویاری از مرحله لارو تا وزن بیش از 20 گرم با تغذیه از غذای زنده در استخرهای خاکی [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 17-28]
-
لارو و بچهماهی
فرایند تکثیر مصنوعی و پرورش ماهیان خاویاری [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 1-16]
-
لارو و بچهماهی
اثر محیط پرورش بر رشد فیلماهی (Huso huso) از مرحله لاروی تا انگشتقد [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 39-48]
م
-
ماهیان خاویاری
فرایند تکثیر مصنوعی و پرورش ماهیان خاویاری [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 1-16]
-
ماهیان خاویاری
مقایسه نیازمندی های تغذیه ای (پروتئین خام، چربی خام و کربوهیدرات) ماهیان خاویاری با ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 1-7]
-
ماهیهای خاویاری
تاثیرکنترل بیولوژیکی شکوفایی جلبک ولوکس (Volvox sp.) بر زیتوده تولیدکنندگان اولیه و ثانویه استخرهای پرورش بچهماهیان خاویاری [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 49-57]
-
مبارزه بیولوژیک
تاثیرکنترل بیولوژیکی شکوفایی جلبک ولوکس (Volvox sp.) بر زیتوده تولیدکنندگان اولیه و ثانویه استخرهای پرورش بچهماهیان خاویاری [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 49-57]
-
محیط
اثر محیط پرورش بر رشد فیلماهی (Huso huso) از مرحله لاروی تا انگشتقد [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 39-48]
-
مراحل رشد
مروری بر تغذیه و پرورش تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 49-56]
-
مراحل مختلف پرورش
مقایسه نیازمندی های تغذیه ای (پروتئین خام، چربی خام و کربوهیدرات) ماهیان خاویاری با ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 1-7]
-
میکروستلایت
گزینش مولدین خاویاری مناسب تکثیر بر اساس شناسنامه ژنتیکی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 25-35]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد