نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبزی پروری گزینش مولدین خاویاری مناسب تکثیر بر اساس شناسنامه ژنتیکی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 25-35]
  • آبزی‌پروری پرورش ماهیان خاویاری از مرحله لارو تا وزن بیش از 20 گرم با تغذیه از غذای زنده در استخرهای خاکی [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 17-28]
  • آب لب‌شور و دریای خزر تأثیر درصد غذادهی در پرورش فیل‌ماهی (Huso huso) با استفاده از آب دریای خزر در فصول مختلف [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 29-37]

ا

  • استخر خاکی پرورش ماهیان خاویاری از مرحله لارو تا وزن بیش از 20 گرم با تغذیه از غذای زنده در استخرهای خاکی [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 17-28]
  • امکان سنجی توسعه پرورش فیل‌ماهی (Huso huso) در منطقه سیستان [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 37-42]

ب

  • بچه‌ماهی پرورش ماهیان خاویاری از مرحله لارو تا وزن بیش از 20 گرم با تغذیه از غذای زنده در استخرهای خاکی [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 17-28]

پ

  • پروتئین خام مقایسه نیازمندی های تغذیه ای (پروتئین خام، چربی خام و کربوهیدرات) ماهیان خاویاری با ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 1-7]
  • پرورش تأثیر درصد غذادهی در پرورش فیل‌ماهی (Huso huso) با استفاده از آب دریای خزر در فصول مختلف [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 29-37]
  • پرورش مروری بر تغذیه و پرورش تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 49-56]

ت

  • تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) مروری بر تغذیه و پرورش تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 49-56]
  • تاسماهیان گزینش مولدین خاویاری مناسب تکثیر بر اساس شناسنامه ژنتیکی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 25-35]
  • تغذیه مروری بر تغذیه و پرورش تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 49-56]
  • تکثیر مصنوعی فرایند تکثیر مصنوعی و پرورش ماهیان خاویاری [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 1-16]

چ

  • چربی خام مقایسه نیازمندی های تغذیه ای (پروتئین خام، چربی خام و کربوهیدرات) ماهیان خاویاری با ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 1-7]

خ

  • خاویاری پرورش ماهیان خاویاری از مرحله لارو تا وزن بیش از 20 گرم با تغذیه از غذای زنده در استخرهای خاکی [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 17-28]

د

  • درصد غذادهی درصد غذادهی و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم فیل‏ماهی (Huso huso) جوان پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 39-47]

ر

  • راندمان تولید فرایند تکثیر مصنوعی و پرورش ماهیان خاویاری [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 1-16]
  • رشد اثر محیط پرورش بر رشد فیل‌ماهی (Huso huso) از مرحله لاروی تا انگشت‌قد [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 39-48]
  • رشد توسعه پرورش فیل‌ماهی (Huso huso) در منطقه سیستان [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 37-42]
  • رشد درصد غذادهی و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم فیل‏ماهی (Huso huso) جوان پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 39-47]

س

  • سیستان توسعه پرورش فیل‌ماهی (Huso huso) در منطقه سیستان [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 37-42]

ش

  • شکوفایی جلبکی تاثیرکنترل بیولوژیکی شکوفایی جلبک ولوکس (Volvox sp.) بر زیتوده تولیدکنندگان اولیه و ثانویه استخرهای پرورش بچه‌ماهیان خاویاری [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 49-57]
  • شناسنامه ژنتیکی گزینش مولدین خاویاری مناسب تکثیر بر اساس شناسنامه ژنتیکی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 25-35]

غ

  • غذای زنده پرورش ماهیان خاویاری از مرحله لارو تا وزن بیش از 20 گرم با تغذیه از غذای زنده در استخرهای خاکی [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 17-28]

ف

  • فیل ماهی توسعه پرورش فیل‌ماهی (Huso huso) در منطقه سیستان [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 37-42]
  • فیل‌ماهی تأثیر درصد غذادهی در پرورش فیل‌ماهی (Huso huso) با استفاده از آب دریای خزر در فصول مختلف [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 29-37]
  • فیل‌ماهی اثر محیط پرورش بر رشد فیل‌ماهی (Huso huso) از مرحله لاروی تا انگشت‌قد [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 39-48]
  • فیل‏ماهی (Huso huso ) درصد غذادهی و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم فیل‏ماهی (Huso huso) جوان پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 39-47]

ق

  • قابلیت هضم درصد غذادهی و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم فیل‏ماهی (Huso huso) جوان پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 39-47]
  • قزل آلای رنگین کمان مقایسه نیازمندی های تغذیه ای (پروتئین خام، چربی خام و کربوهیدرات) ماهیان خاویاری با ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 1-7]

ک

  • کاه برنج تاثیرکنترل بیولوژیکی شکوفایی جلبک ولوکس (Volvox sp.) بر زیتوده تولیدکنندگان اولیه و ثانویه استخرهای پرورش بچه‌ماهیان خاویاری [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 49-57]

ل

  • لارو پرورش ماهیان خاویاری از مرحله لارو تا وزن بیش از 20 گرم با تغذیه از غذای زنده در استخرهای خاکی [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 17-28]
  • لارو و بچه‌ماهی فرایند تکثیر مصنوعی و پرورش ماهیان خاویاری [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 1-16]
  • لارو و بچه‌ماهی اثر محیط پرورش بر رشد فیل‌ماهی (Huso huso) از مرحله لاروی تا انگشت‌قد [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 39-48]

م

  • ماهیان خاویاری فرایند تکثیر مصنوعی و پرورش ماهیان خاویاری [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 1-16]
  • ماهیان خاویاری مقایسه نیازمندی های تغذیه ای (پروتئین خام، چربی خام و کربوهیدرات) ماهیان خاویاری با ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 1-7]
  • ماهی‌های خاویاری تاثیرکنترل بیولوژیکی شکوفایی جلبک ولوکس (Volvox sp.) بر زیتوده تولیدکنندگان اولیه و ثانویه استخرهای پرورش بچه‌ماهیان خاویاری [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 49-57]
  • مبارزه بیولوژیک تاثیرکنترل بیولوژیکی شکوفایی جلبک ولوکس (Volvox sp.) بر زیتوده تولیدکنندگان اولیه و ثانویه استخرهای پرورش بچه‌ماهیان خاویاری [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 49-57]
  • محیط اثر محیط پرورش بر رشد فیل‌ماهی (Huso huso) از مرحله لاروی تا انگشت‌قد [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 39-48]
  • مراحل رشد مروری بر تغذیه و پرورش تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 2، تابستان 98، 1398، صفحه 49-56]
  • مراحل مختلف پرورش مقایسه نیازمندی های تغذیه ای (پروتئین خام، چربی خام و کربوهیدرات) ماهیان خاویاری با ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط پرورشی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 1-7]
  • میکروستلایت گزینش مولدین خاویاری مناسب تکثیر بر اساس شناسنامه ژنتیکی [دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، 1398، صفحه 25-35]